ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!

«Διψασμένοι» όλοι στον Ολυμπιακό για νίκη επί του Παναθηναϊκού.

ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!

«Διψασμένοι» όλοι στον Ολυμπιακό για νίκη επί του Παναθηναϊκού απόψε (21.00, NS 2) και… απάντηση για τις ήττες στο ΟΑΚΑ * Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανώτεροι σε επίθεση, άμυνα, ριμπάουντ και ασίστ, αλλά πρέπει να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι και στην πράξη.

Μπλατ: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στον κόσμο μας έναν λόγο να γιορτάσει!» * Πρίντεζης: «Τα ντέρμπι δεν τα κερδίζουν οι Έλληνες, αλλά οι ομάδες».

Τέλος ο Τολιόπουλος

Ο 22χρονος γκαρντ δεν υπολογιζόταν από τον Ντέιβιντ Μπλατ, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στον Άρη την καριέρα του.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη είναι δύο παίκτες τους οποίους παρακολουθούν στον Πειραιά και θα ασχοληθούν με τις περιπτώσεις τους στο τέλος της σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός έχει το DNA του μαχητή και θα βγάλει αντίδραση»

Ο διεθνής γκαρντ του Προμηθέα Πατρών, Νίκος Γκίκας, μίλησε στο «ΦΩΣ» για τη σημερινή μάχη στο ΣΕΦ και έβγαλε το καπέλο σε Ντέιβιντ Μπλατ και Ρικ Πιτίνο.

«ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!»

Εξαιρετική ανάλυση στο «ΦΩΣ» από τον επιτυχημένο προπονητή του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά, για την αποψινή μάχη των «αιωνίων».

ΒΛΕΠΕΙ… ΞΑΝΘΗ

Την πρώτη του γνωριμία είχε χθες με τους νέους του συμπαίκτες ο Σολδάνο στην προπόνηση που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» * Ο Αργεντινός φορ ελπίζει ότι θα μπει τη Δευτέρα στο αεροπλάνο για τη Θράκη * Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις των συμπαικτών του * «Ξεκινάει μία νέα πρόκληση στο επάγγελμα που αγαπώ», το μήνυμα του 24χρονου φορ προς τους οπαδούς της Ουνιόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

«Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα» είπε ο 25χρονος εξτρέμ, ο οποίος έχει μπει με το πόδι στο… γκάζι στις προπονήσεις!

ΒΟΥΚΑΝΟΒΙΤΣ:«Εξακολουθεί να υπάρχει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού».

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ;

Έντονη φημολογία ότι η Ντιναμό Κιέβου ασχολείται έντονα με την περίπτωσή του.

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΣΑ

Σίγουροι στο Οπόρτο ότι ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς (2 εκατ. ευρώ).

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΟΛΔΑΝΟ!

Τι μπορεί να πετύχει ο Αργεντινός φορ, εφόσον καταφέρει να διακριθεί στον Ολυμπιακό.

Πώς μπορεί να «σπάσει» την κακή παράδοση των τελευταίων ετών με τις «λάτιν» μεταγραφές στράικερ.

Στόχος του, να γίνει ο πρώτος μεγάλος Αργεντινός «γκολεαδόρ» του Θρύλου μετά τον θρυλικό Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες.

Παικταράδες από την Αργεντινή έχει φέρει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, αλλά ποτέ έναν σέντερ φορ που να αφήσει εποχή.

Μεγάλο αφιέρωμα στο «ΦΩΣ» για τους 40 σέντερ φορ που πέρασαν από τον Πειραιά την εποχή της παντοδυναμίας της ομάδας, την τελευταία εικοσαετία.

Η πρωταθλήτρια είναι εδώ!

H Mάντσεστερ Σίτι υποχρέωσε την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στην πρώτη φετινή ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ με σκορ 2-1 και την πλησίασε στους 4 πόντους.

Οι κάτοχοι του τίτλου -αλλά αυτή τη στιγμή δεύτεροι- «πολίτες» προηγήθηκαν (40’) με τον Σέρχιο Αγκούερο και παρότι ισοφαρίστηκαν από τον Φιρμίνο (64’) πήραν το τρίποντο με διαγώνιο σουτ (δοκάρι και μέσα) του Σανέ (72’).

Πριν απ’ όλα αυτά, οι «κόκκινοι» είχαν δοκάρι με τον Μανέ (17’) και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα για… χιλιοστά δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.