ΚΑΡΕ ΤΟΥ… ΦΟΡ!

Σε ανοιχτή γραμμή με Σοριάνο, Φερέϊρα, Ολιβέϊρα και Μοντέρο.

ΚΑΡΕ ΤΟΥ… ΦΟΡ!

Σε ανοιχτή γραμμή με ΣΟΡΙΑΝΟ (ελεύθερος), ΦΕΡΕΪΡΑ (Μπενφίκα), ΟΛΙΒΕΪΡΑ (Νόριτς) και ΜΟΝΤΕΡΟ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) * Τον ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ θυμήθηκαν χθες οι Γάλλοι, δανεικό τον παραχωρεί η Μαρσέιγ.

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Φόβοι για θλάση ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο Μαρτίνς ψάχνει λύσεις ενόψει Ξάνθης και Μίλαν.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Σήμερα θα φανεί το αν θα μπορέσει να βοηθήσει ο Χριστοδουλόπουλος στα Πηγάδια.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΑ

Ο Αφρικανός αναμένεται να πάει στην Ξάνθη, αλλά ο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει φανέλα βασικού με τη Μίλαν.

ΤΟ… ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Πώς ο Πορτογάλος έχει βγάλει από το μυαλό των παικτών τη Μίλαν * Το τρικ που έχει κάνει και παλιότερα και έχει πιάσει * Μόνο η Ξάνθη ενδιαφέρει τον κόουτς * Τι δήλωσε για τις μεταγραφές και την εξέλιξη του τίτλου.

Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

«Να μην την πατήσουμε όπως στο Ηράκλειο» είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ρέντη και γνωρίζουν ότι η δεύτερη έξοδός τους σε επαρχιακό γήπεδο κρύβει πολλές παγίδες.

Αυτά τα μπλακ άουτ…

Όπως στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, έτσι και στο Κάουνας ο Ολυμπιακός πληγώθηκε από το υποτονικό του τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να καταστρέψει ξανά την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ

Παρατηρήσεις σε έντονο ύφος από τον Ντέιβιντ Μπλατ προς τους παίκτες μετά το προχθεσινό ματς * Ζήτησε από τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του, ενόψει της συνέχειας * Συνεχίζουν να ψάχνουν για γκαρντ οι Πειραιώτες, έντονη η φημολογία για τον Μπραντ Ουοναμέικερ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πλέι μέικερ των Σέλτικς.

Από ήττα σε ήττα…

Ο Παναθηναϊκός έχασε και από τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς μέσα στο ΟΑΚΑ με 69-81 * Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη οι «πράσινοι» στην Ευρωλίγκα.

Αλέξης Κούγιας στο «ΦΩΣ»

«ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ…»

Αποκαλυπτικός ο ιδιοκτήτης της Λάρισας για το Ξάνθη - Ολυμπιακός, τον Λαρισαίο διαιτητή Τζήλο, τη διαιτητική εύνοια που έχει η Ξάνθη φέτος, τις σχέσεις Μαρινάκη – Σαββίδη αλλά και το φρικτό φονικό της Ρόδου που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

ΜΕ ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ ΣΤΟ +11 Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!

Το γκολ του Κροάτη φορ στο 66’ έκρινε τη χθεσινή αναμέτρηση με την Ίντερ, εκτοξεύοντας τη διαφορά των «μπιανκονέρι» από τη δεύτερη Νάπολι, η οποία υποδέχεται σήμερα τη Φροζινόνε.

Στο «Μπερναμπέου» αύριο ο Μέσι για τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και στην Μπόκα Τζούνιορς.

Mεγάλο παιχνίδι απόψε στην Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» * Όλα τα τελευταία νέα των δύο αντιπάλων.

Kάτω στον Πειραιά

έχει… ματσάρα σήμερα!

Η πρωτοπόρος Χαραυγή υποδέχεται στο Κερατσίνι τον δεύτερο της βαθμολογίας Αίαντα Σαλαμίνας * Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών, ρεπορτάζ και κλίμα, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.
Τέλος ο Βογιατζής
Παραμονή του ματς, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Στέλιος Βογιατζής υπέβαλε την παραίτησή του.

Μεγάλη τιμή για το ελληνικό μπάσκετ

Ο 38χρονος Ανδρέας Ζαγκλής νέος γενικός γραμματέας της ΦΙΜΠΑ!