ΚΑΘΙΖΗΣΗ…

Καταπληκτικός ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου στο Κάουνας κατέβηκε αγνώριστος στο δεύτερο.

ΚΑΘΙΖΗΣΗ…

ΜΕ ΛΑΘΗ, ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 83-75.

Ο Πρίντεζης είχε φοβερό ξεκίνημα (18 πόντοι με 4/4 τρίποντα), αλλά στη συνέχεια... σίγησε, με τον Γκριγκόνις (19 πόντοι) να εκτελεί τους «ερυθρόλευκους»,

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ Ή… ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΣΟΡΙΑΝΟ!

Ποιες ομάδες θα κληθεί να ανταγωνιστεί ο Ολυμπιακός για τον 33χρονο Ισπανό φορ, που κυκλοφορεί ελεύθερος.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ!

Άνθρωπος της Ντόρτμουντ θα ξαναδεί από κοντά τον ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ στο ματς με τη Μίλαν * Η «κατασκοπία» των Βεστφαλών ξεκίνησε στο Λουξεμβούργο, στις 25 Οκτωβρίου.

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ

«Χτύπησε καμπανάκι» ο Μαρτίνς στον Ρέντη για το παιχνίδι στα Πηγάδια * Υπολογίζεται πλέον για βασικός ο ΛΑΖΑΡΟΣ *«Τεστ» για ΚΑΜΑΡΑ η σημερινή προπόνηση * Ποια η κατάσταση των ΠΟΝΤΕΝΣΕ και ΝΑΟΥΕΛ * Οι πρώτες σκέψεις Μαρτίνς για Ξάνθη.

ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

«Ουρές» σχηματίστηκαν στα εκδοτήρια για ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον «τελικό» με τη Μίλαν.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Μπενφίκα και Πόρτο παραχωρούν δανεικούς τούς επιθετικούς ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΦΕΡΕΪΡΑ και ΑΝΤΡΕ ΠΕΡΕΪΡΑ αντίστοιχα και τους «πλασάρουν» μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΠΑΖΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡ

Πώς κινείται ο Ολυμπιακός για την επιθετική ενίσχυσή του.

Τα ονόματα που έχουν απασχολήσει, οι πιθανότητες για κάθε περίπτωση και τα εμπόδια που υπάρχουν.

Οι ιδανικοί Μπεργκ και Μήτρογλου, αλλά…

2.104 εισιτήρια σε έξι επίσημες αναμετρήσεις!

Το «ΦΩΣ», με αφορμή τα 570 εισιτήρια που κόπηκαν στον προχθεσινό αγώνα με την Ιεράπετρα, θυμάται τα... αρνητικά ρεκόρ της «πράσινης» εξέδρας * Ακόμη, το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που είδαν μόλις 2.540 άνθρωποι.

«Ο Ολυμπιακός δεν έγινε τυχαία πρωταθλητής Ευρώπης...»

Ο Κροάτης προπονητής της Μλάντοστ, Ζόραν Μπάγιτς, μίλησε αποκλειστικά στο «ΦΩΣ» * Τι είπε για τους συμπατριώτες του Πάβιτς, Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς, που διαπρέπουν στο μεγάλο λιμάνι, αλλά και τους Έλληνες αστέρες του Θρύλου * «Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιος είναι ο σωστός δρόμος, όχι η Προ Ρέκο» τόνισε χαρακτηριστικά ο «καπετάνιος» της Μλάντοστ.