LIMIT UP!

Μέσα σε δύο μήνες ο Καμαρά κατάφερε να εκτοξεύσει 27 φορές πάνω τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 

LIMIT UP!

Από τα 300 χιλιάρικα στα 8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με Άγγλους και Ιταλούς που άνοιξαν ήδη «φάκελο» για τον Αφρικανό.

Γιατί στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους με τον Καμαρά και στην Αζαξιό έχουν χάσει τον ύπνο τους.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΤΣΙΜΙΚΑ

Το νέο συμβόλαιο και η αναγνώριση όλων στην ΠΑΕ για τα κατορθώματά του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΥΝΗΣΙΑ

Ο ΜΕΡΙΑ είπε «όχι» στα ρούβλια ρωσικής ομάδας, ψηφίζοντας εξ αρχής Πειραιά.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Θα ανοίξει η Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο ματς με τον ΟΦΗ.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ…

Ο Ολυμπιακός έχει δώσει 13 ματς στις πρώτες 60 μέρες της σεζόν και το «ΦΩΣ» ακτινογραφεί κάθε παίκτη από τους 28 που έχει χρησιμοποιήσει ο Μαρτίνς.

Κάθε λεπτομέρεια για την αγωνιστική παρουσία και συνεισφορά όλων των «ερυθρολεύκων» σε αυτό το πρώτο διάστημα της περιόδου, με την πρόκριση στην Ευρώπη, τη βελτίωση στην απόδοση και την προσπάθεια για την κορυφή στο πρωτάθλημα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Ολυμπιακός συναντά τον Σβεντ

Οι επιδόσεις του διεθνούς Ρώσου γκαρντ κόντρα στους «ερυθρόλευκους» * Παρών ο 29χρονος στον τελικό της Πόλης, με τους Πειραιώτες του Ντούσαν ‘Ιβκοβιτς να πετυχαίνουν την ανατροπή του αιώνα * Οι εμφανίσεις του Σβεντ σε ΣΕΦ και Μόσχα.

Πρώτη φορά απέναντι στον Μπλατ!

Δεν έχουν κοντραριστεί, σε επίπεδο Ευρωλίγκας, ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο Αλεξέι Σβεντ * Συνυπήρξαν με επιτυχία στην Εθνική ομάδα της Ρωσίας * «Μου θυμίζει τον Κάτας» είχε δηλώσει στο παρελθόν ο κόουτς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Με τον ανέτοιμο Παπανικολάου στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Έλληνα φόργουορντ, αλλά οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στη Χίμκι είναι ελάχιστες.

Ξεκάθαρος ο Μπλατ: Το ρόστερ έχει κλείσει

Ο Αμερικανός κόουτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση.

ΠΟΛΟ

Κόκκινο το πρώτο τής σεζόν (11-4)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Γλυφάδα στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ελλάδας * Πρώτοι σκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης οι Γούνας, Μουρίκης (από 3 γκολ) * Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 3-1, 3-0

Τι τρέχει στην ΑΕΚ με Ματιάσεβιτς;

Η διάψευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, για τα περί παραίτησης του αθλητικού διευθυντή της και επιστροφής του Μαϊστόροβιτς, δεν έσβησε τη φωτιά που άναψαν χθες σουηδικές αποκαλύψεις...

Πάθος στην πλάγια γραμμή…

Ο Κλοπ συμπλήρωσε τρία χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ και οι «κόκκινοι» άρχισαν να αποκτούν επιτέλους όραμα.

Το ποδόσφαιρο στα… σαγόνια του «μαύρου σκύλου»!

Ο Μάικλ Κάρικ, μέσω της αυτοβιογραφίας του, αποκάλυψε ότι πάλεψε με την κατάθλιψη μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2009, στη Ρώμη.

Ο Άγγλος παλαίμαχος δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο μόνος ποδοσφαιράνθρωπος με το ευρέως διαδεδομένο στις τάξεις του «βασιλιά των σπορ» ψυχικό νόσημα…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ

Χρυσά κουπιά και στο Μπουένος Άιρες!

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην κωπηλασία και έκαναν το... τριπλ κράουν, καθώς μέσα στο 2018 ήταν πρώτες και στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη δίκωπο άνευ.

Χάλκινη η Τζέλη στο τάε κβον ντο!

Η Φανή Τζέλη πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Μπουένος Άιρες στην κατηγορία των -55 κιλών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Τα ΙΕΚ Άλφα του Ομίλου Ξυνή βράβευσαν τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που και φέτος πρωταγωνίστησαν σε όλα τα αθλήματα και χάρισαν δεκάδες τίτλους στον σύλλογο.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΛΑΖΑΡΟ

Ο άσος του Ολυμπιακού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην Εθνική εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και σήμερα αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία.

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΟΥΓΙΑ - ΑΕΚ

«Εάν θέλει η ΑΕΚ να κινηθεί δικαστικά εναντίον μου, ας το κάνει * Μόνο τη δικογραφία από το [Κοριόπολις] να λάβω και θα τους πάρω τα σπίτια» ξέσπασε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.