Ζαραβίνας: Δεν θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία

Ο τεχνικός των Πειραιωτών σχολίασε την ήττα της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα.

Ζαραβίνας: Δεν θα ασχοληθούμε με τη διαιτησία

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στην σειρά των τελικών της Handball Premier γνωρίζοντας την ήττα από την ΑΕΚ στο Ρέντη με 25-23.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στάθηκε στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού δίνοντας το σύνθημα της επόμενης ημέρας που είναι η συσπείρωση για το διπλό στο δεύτερο τελικό της σειράς το ερχόμενο Σάββατο(26/5,15:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Είναι μονόδρομος να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο στην επίθεση. Δεν θα ασχοληθούμε με κάποια σφυρίγματα των διαιτητών, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να ξαναφέρουμε τη σειρά στην έδρα μας».

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο Πέτρος Κανδύλας λέγοντας:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή επίθεση, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο έγινε το αντίστροφο και πιστεύω ότι τα λάθη στο διάστημα αυτό στην επίθεση μας στοίχισαν. Όλη τη χρονιά είχαμε κάνει μόνο μια ήττα, μας είχε πάει πολύ καλά αλλά τώρα είναι η ώρα να δείξουμε ότι και στα δύσκολα είμαστε ομάδα. Μπορούμε να πάμε να σπάσουμε την έδρα της ΑΕ στο ΟΑΚΑ, όπως κάναμε και στην κανονική διάρκεια, να φέρουμε πάλι τη σειρά στο Ρέντη, να ανέβει η ψυχολογία μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».