Εθνική χάντμπολ: Τρεις προσθήκες, εκτός ο Καραμπουνιώτης

Η Εθνική χάντμπολ βρίσκεται στην Κοζάνη για τον Κυριακάτικο (28/10, 17:00) αγώνα με την ΠΓΔΜ στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης 

Εθνική χάντμπολ: Τρεις προσθήκες, εκτός ο Καραμπουνιώτης
Eurokinissi

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει του αγώνα με την ΠΓΔΜ για το Euro 2020 έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάντμπολ στην Κοζάνη.

Στην αποστολή της Εθνικής προστέθηκαν οι Γιάννης Καλόμοιρος, Κώστας Κοτανίδης και Μάριος Μωραΐτης οι οποίοι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Αντίθετα ο Παναγιώτης Καραμπουνιώτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός.

Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ της Γκρενόμπλ Γρηγόρης Ιωάννου σχολίασε: «Ο αγώνας με την Ισλανδία ανήκει στο παρελθόν, αν και υπήρξαν πράγματα να μάθουμε από εκείνη την αναμέτρηση. Τώρα μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με την ΠΓΔΜ. Νομίζω ότι είμαστε πιο έτοιμοι και έχουμε καλύτερη ψυχολογία από το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, σε μία πολύ φιλόξενη πόλη.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για δύο ημέρες και θα τους κοιτάξουμε στα μάτια στην προσπάθειά μας να πάρουμε βαθμούς στον όμιλο.

Το μάθημα της Ισλανδίας ήταν ότι πρέπει να παλεύουμε έως το 60', όποιο και αν είναι το σκορ, όποια έκβαση και αν έχει ο αγώνας. Μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας.»