Marseille Open: Τσιτσιπάς - Μπούμπλικ 2-0: Και τώρα ο τίτλος - Με Οζέ Αλιασίμ στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Marseille Open με τη νίκη του 2-0 σετ επί του Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Αντίπαλος του στον τελικό, ο Οζιε Αλιασίμ (Καναδάς)

Marseille Open: Τσιτσιπάς - Μπούμπλικ 2-0: Και τώρα ο τίτλος - Με Οζέ Αλιασίμ στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 7-5, 6-3 τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ και προκρίθηκε στον τελικό του Marseille Open 13 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Στέφανος δέχτηκε για πρώτη φορά break στη διοργάνωση στο (5-3 του πρώτου σετ) αλλά βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη ύστερα από 1 ώρα και 8 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο ATP στην καριέρα του. Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι ο Καναδός Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ που νίκησε με 7-5, 7-6(2) τον Ζιλ Σιμόν.

Ο 19χρονος Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ βρίσκεται στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης και στην πόλη της νότιας Γαλλίας διεκδικεί τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του. Αυτός θα είναι ένας δεύτερος διαδοχικός τελικός για τον Αλιασίμ, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει στον τελικό του Ρότερνταμ.

Ο νεαρός τενίστας προηγείται του Στέφανου Τσιτσιπά στο head to head με 2-1, έχοντας πάρει νίκες πέρυσι στο Indian Wells και στο Queen's. Ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον αγώνα τους στη Σανγκάη.

Σε επίπεδο junior όμως ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον Τσιτσιπά.

Ο τελικός του ΟΠΕΝ Μασσαλίας θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/2) στις 15:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9.

Δείτε τα Highlights του αγώνα