Μεντβέντεφ: «Ήμουν ηλίθιος»

Μετανιωμένος για την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φελιθιάνο Λόπεθ, για τον τρίτο γύρο του US Open, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Μεντβέντεφ: «Ήμουν ηλίθιος»

«Μιλώντας για το προηγούμενο παιχνίδι, ήμουν ηλίθιος, για να είμαι ειλικρινής. Έκανα πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος και πάνω στα οποία δουλεύω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Νομίζω ότι είμαι καλός άνθρωπος εκτός court. Μετά τον αγώνα ασχολήθηκα λίγο με τον κόσμο. Ξέρουμε όλοι πώς μπορεί να γίνει το κοινό της Νέας Υόρκης. Είναι πιθανότατα το πιο ηλεκτρισμένο στον κόσμο. Στα μεγάλα γήπεδα το νιώθω. Σήμερα ασχολήθηκα λίγο μαζί τους και ελπίζω να ήταν διασκεδαστικό. Όπως είπα, μου έδωσε ενέργεια για να κερδίσω», είπε ο ο 23χρονος Ρώσος, ο οποίος μετά την πρόκρισή του στην οκτάδα του τουρνουά έκανε χορευτικές κινήσει προκαλώντας το κοινό.

«Ήμουν τόσο χαρούμενος για τη νίκη που αποφάσισα να κάνω κάτι ξεχωριστό για τον πρώτο μου προημιτελικό. Είδα κάποια σχόλια και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ήταν εναντίον του κόσμου. Αλλά δεν ήταν καθόλου. Απλά έδειχνα πόσο χαρούμενος ήμουν για τα προημιτελικά».