Σάκκαρη: Έπεσε... στα βαθιά στο Σαν Ζοσέ

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι της Μαρίας Σάκκαρη στο ταμπλό του πρώτου τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια, στο Σαν Ζοσέ, και η αποστολή της μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται. 

Σάκκαρη: Έπεσε... στα βαθιά στο Σαν Ζοσέ

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα, με το πρώτο τουρνουά στο Αμερικανικό Tour, σε σκληρή επιφάνεια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο Σαν Ζοσέ της Καλιφόρνια, εκεί όπου πριν τέσσερα χρόνια είχε παίξει τον πρώτο τελικό της καριέρας της στο Tour και είχε γνωρίσει την ήττα από την Μπουζαρνέσκου.

Γνωστές έγιναν οι πιθανές αντίπαλοι της Σάκκαρη τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/7) και το έργο της μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζεται.

Ως το Νο1 στο ταμπλό, περνάει άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο. Εκεί όμως απευθείας πέφτει στα δύσκολα. Πρώτη αντίπαλος για την Νο3 του κόμου θα είναι είτε η Σέλμπι Ρότζερς (η οποία μετράει 2-0 νίκες επί της Σάκκαρη), είτε η Αντρεέσκου (1-1), με το ζευγάρι που συνθέτουν η Αμερικανίδα και η Καναδή να είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στον πρώτο γύρο.

Αν ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα είτε την Πλίσκοβα, είτε την Ανισίμοβα, ενώ αν επικρατήσει κι εκεί, στα ημιτελικά την περιμένει μία εκ των Ζαμπέρ, Χαντάντ Μάια, Κις ή Μουγκουρούθα…

Αξίζει να αναφερθεί πως το ταμπλό στη μεριά της είναι γεμάτο ενώ και οι 3 qualifier κληρώθηκαν στο κάτω μέρος του ταμπλό, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μπαντόσα, Γκοφ, Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα.