Βαζαίος: "Να διορθώσω τα λάθη"

Ο Ανδρέας Βαζαίος προκρίθηκε άνετα στον τελικό του αγαπημένου του αγωνίσματος, των 200 μέτρων μικτή ατομική και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί. Ντουντουνάκη: "Έχω αδειάσει ψυχολογικά".

Βαζαίος: "Να διορθώσω τα λάθη"

«Δεν ήταν άσχημη κούρσα, αν και έκανα αρκετά λάθη τα οποία και θα πρέπει να τα διορθώσω. Βασικά έχουμε μελέτη το βράδυ, θα ξαναδώ την κούρσα και κυρίως τα περάσματα και θα προσπαθήσω να τα φτιάξω ενόψει τελικού».

Ο Ανδρέας Βαζαίος προκρίθηκε άνετα στον τελικό του αγαπημένου του αγωνίσματος, των 200 μέτρων μικτή ατομική, με την 5η καλύτερη επίδοση (1.58.48) και αν μπορέσει να καταρρίψει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (1.57.98) θα «χτυπήσει» μετάλλιο. Αλλωστε επί εδάφους Ηνωμένου Βασιλείου (στο Λονδίνο το 2016) είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

«Διαφορετικές κούρσες, εποχές, διαφορετικός είμαι και εγώ αλλά πρώτα ο θεός θέλω να μπω καλά και να κάνω έναν καλύτερο χρόνο και θα δούμε».

Ντουντουνάκη: «Είχα αδειάσει ψυχολογικά»

«Καλώς, κακώς έδωσα πολύ από... μένα χθες, ψυχικά εννοώ. Δεν λέω ότι δεν μπορούσα και σήμερα, ή ότι δεν μπορώ να κολυμπήσω καλύτερο 200άρι, έλεος, αλλά μου βγήκε κούραση».

Η Αννα Ντουντουνάκη μετά το μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ και την 5η θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα, δεν μπόρεσε σήμερα να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων πεταλούδα, καθώς είχε «αδειάσει» ψυχολογικά από την χθεσινή προσπάθεια που τα έδωσε όλα πνευματικά και σωματικά. Ετσι έμεινε 15η συνολικά, με χρόνο 2.16.79.

«Όσο και αν είναι και στο μυαλό μου, γιατί πάντα το 200άρι με δυσκολεύει, βγήκε και κούραση. Ενιωθα γενικά κούραση από το πρωί και όταν είδα εκεί ότι δεν πήγα καλά και δεν βγαίνει καλός χρόνος, άρχισα να πιστεύω ότι δύσκολα θα μου βγει το απόγευμα κάτι καλύτερο. Ήταν μια ευκαιρία γενικά επειδή είμαι καλά να κάνω ένα ρεκόρ και στο 200άρι, δεν ήρθε, δεν πειράζει, θα το προσπαθήσω στο 50άρι» τόνισε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ