Επέστρεψε στην Αθήνα ο «χρυσός» Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ντόχα, επέστρεψε στην Αθήνα. Τον υποδέχτηκε ο Υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης. 

Επέστρεψε στην Αθήνα ο «χρυσός» Πετρούνιας

Ο "άρχοντας των κρίκων", Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος έχει σαρώσει στο αγώνισμα του τα χρυσά μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις, επέστρεψε στην Αθήνα.

Τον 28χρονο αθλητή της γυμναστικής, τον υποδέχτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις, σχολίασε τα εξής: «Σίγουρα θεωρούσα πολύ κρίμα ενώ πιστεύω στον εαυτό μου να χάσουμε μια συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα συνεχίσουμε το σερί που έχουμε ξεκινήσει από το 2015. Γνωρίζοντας ότι θα μπω στο χειρουργείο, είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο ο προπονητής και το γιατρός μου για να μπω ευχαριστημένος στο χειρουργείο. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Πήγα στην Ντόχα μόνο για να διεκδικήσω και πάλι τον τίτλο. Το διαφορετικό είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα πρόγραμμα, καμία προετοιμασία για αυτό τον αγώνα. Το τελευταίο αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν στο ευρωπαϊκό. Από τότε κατευθείαν στον προκριματικό. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα αυτός ο αγώνας».