«Energy Duathlon Karpenissi 2019: Για ποδηλάτες και δρομείς

Είτε κάνεις δίαθλο, είτε είσαι μόνο δρομέας όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καρπενήσι για το «Energy Duathlon Karpenissi 2019».

«Energy Duathlon Karpenissi 2019: Για ποδηλάτες και δρομείς

Τρέξιμο ή ποδήλατο; Ή μήπως και τα δύο; Και μάλιστα στον απόλυτο προορισμό!

Είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που θα διεξαχθεί το “Energy Duathlon Karpenissi 2019” και το “Energy Run Karpenissi 2019”, δύο από τις πιο αγαπημένες διοργανώσεις στην Ελλάδα για ποδηλάτες και δρομείς.

Και φέτος αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών καθώς «μαγνητίζουν» τοπ αθλητές αλλά και αθλούμενους παρά το γεγονός ότι η διαδρομή είναι αρκετά απαιτητική.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου και πρόκειται για αγώνα που «μαγνητίζει» κάθε χρόνο όσους αγαπούν την ποδηλασία και το τρέξιμο.

Το “Energy Run Karpenissi” των 7 χλμ έχει μπει άλλωστε για τα καλά στο δρομικό καλεντάρι γιατί για αρκετούς είναι μια δυνατή, πλην απαραίτητη, προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των αγώνων του φθινοπώρου, σε μια πανέμορφη διαδρομή και σε τοποθεσία με ιδανικές συνθήκες για τρέξιμο παρότι η εκκίνηση δίνεται στην …καρδιά του καλοκαιριού.

Παράλληλα όσοι θέλουν να τρέξουν ή να περπατήσουν σε κάτι πιο χαλαρό έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον μικρότερο αγώνα Fun Run των 2,5 χλμ ενώ διοργανώνεται και παιδικός αγώνας “Energy Run Kids Karpenissi” 1000 μέτρων.

Εγγραφές γίνονται στη διεύθυνση http://energyraces.ge/resgister/kaspernissi/

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από το Δήμος Καρπενησίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.