Πινγκ - Πονγκ: Σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση τα ντέρμπι του Ολυμπιακού

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επερχόμενα μεγάλα ντέρμπι της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών δίνει σε όλους τους φίλους του αθλήματος η ελληνική ομοσπονδία.

Πινγκ - Πονγκ: Σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση τα ντέρμπι του Ολυμπιακού

Η ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με την ιστοσελίδα Sportshero και το προσεχές Σαββατοκύριακο (20-21/10) θα καλυφθούν σε live streaming οι τρεις κρίσιμες -για τη διεκδίκηση του τίτλου- αναμετρήσεις μεταξύ των πρωτοπόρων Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού!

Τα ματς θα γίνουν διαδοχικά στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την , την και την αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε τις μέρες και ώρες έναρξης των επικείμενων αγώνων κορυφής στην Α1 των ανδρών:

Σάββατο, 20/10, 10.00: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Σάββατο, 20/10, 13.00: ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Κυριακή, 21/10, 10.00: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στο Όπεν της Αιγύπτου Τέρπου, Παπαδημητρίου

Συμμετοχή στο όπεν νέων της Αιγύπτου θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα δύο πρωταθλήτριές μας. Η νεάνιδα (μέχρι το τέλος του χρόνου) Ελισάβετ Τέρπου και η κορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου θα πάρουν μέρος στο Egypt Junior & Cadet Open, που είναι ενταγμένο στο Junior Circuit της I.T.T.F. και θα γίνει από τις 24 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στο πριγκιπάτο του Σαρμ Ελ Σεΐχ.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή 159 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού νεανίδων το 2018 θα παίξουν μαζί διπλό στη μεγάλη κατηγορία του όπεν. Στη δική της ηλικιακή κατηγορία η Παπαδημητρίου θα συνεργαστεί και πάλι με την Αιγύπτια Φαρίντα Μπανταγουέι, με την οποία είχαν πέρσι μετάλλια στον θεσμό.