Αυγενάκης: «Περάτωση της μετεγκατάστασης των αθλητών από τους ξενώνες του Αγίου Κοσμά»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την κοπή της βασιλόπιτας του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μετεγκατάσταση των αθλητών και την μετεξέλιξη των εγκαταστάσεων.

Αυγενάκης: «Περάτωση της μετεγκατάστασης των αθλητών από τους ξενώνες του Αγίου Κοσμά»

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του έκοψε το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, παρουσία του, υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πολιτικός προϊστάμενος του εγχώριου αθλητισμού έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση των αθλητών από τις εγκαταστάσεις στις νέες κατοικίες τους.

Επίσης μίλησε για μια χρόνιά μετεξέλιξης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμάκη καθώς δεν καταργείται όπως ξεκαθάρισε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση των αθλητών από τους ξενώνες του Αγίου Κοσμά στις νέες κατοικίες τους.

Με απόλυτη συνέπεια, νοικοκυρεμένα και αποτελεσματικά" ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση των σχεδόν 100 αθλητριών και αθλητών, όλων των αθλημάτων, που διέμεναν στους ξενώνες του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, όπως τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε πως «παρέλαβαν τα κλειδιά για τα επιπλωμένα διαμερίσματά τους, που εξασφάλισε η Lamda Development και ενέκρινε επιτροπή όπου συμμετείχαν και Ολυμπιονίκες μας (βάσει της συμφωνίας που έχουμε συνάψει και τηρείται απόλυτα ώστε καμίας ομοσπονδίας, κανενός σωματείου και κανενός αθλητή μας να μην διαταραχθεί στο ελάχιστο η δραστηριότητα).

Τα νέα "σπίτια" τους βρίσκονται τόσο προς τα βόρεια, όσο και στα νότια προάστια, πολύ κοντά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αναλόγως που συνεχίζει να προπονείται ο καθένας τους (ΟΑΚΑ, Ολυμπιακό Χωριό και Άγιο Κοσμά)».

Επιπλέον, υπογράμμισε για ακόμη μία φορά ότι "το 2023 είναι μια χρονιά μετεξέλιξης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, καθώς όχι μόνο δεν καταργείται -όπως πολλές φορές έχω τονίσει- αλλά μετεξελίσσεται και θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην αθλητική οικογένεια της χώρας μας».