Πινγκ-Πονγκ: Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα στο ΣΕΦ

Πράξη πρώτη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Πινγκ-Πονγκ: Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα στο ΣΕΦ

Έφτασε η ώρα για το πρώτο αγωνιστικό διήμερο στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας διεξάγονται αύριο και μεθαύριο οι τρεις πρώτες αγωνιστικές και παράλληλα ανοίγουν με καλό θέαμα και ανταγωνιστικά ματς το πρόγραμμα της περιόδου 2018-2019 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές και μία σειρά από δυνατούς ξένους …παρελαύνουν και φέτος μπροστά από τα μάτια των φίλων του αθλήματος και αποτελούν εγγύηση για συναρπαστικές στιγμές. Το πρώτο Σαββατοκύριακο δεν περιλαμβάνει ντέρμπι ανάμεσα στους θεωρητικά ισχυρότερους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά έχει γερές αναμετρήσεις, με ομάδες οι οποίες επιδιώκουν είσοδο στην 4άδα ή παραμονή στην κατηγορία. Αύριο και μεθαύριο θα διεξαχθούν (σε έδρες εδώ) και οι πρώτες αγωνιστικές στα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Οι διεκδικητές του τίτλου στην Α1 ανδρών δεν συγκρούονται μεταξύ τους, όπως προαναφέραμε, όμως έχουν παιχνίδια, τα οποία καλούνται να προσέξουν αρκετά. Ο 3ος της περσινής κατάταξης Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τα Ταταύλα, που προέρχονται από τη 2η θέση στο περασμένο πρωτάθλημα και την Κυριακή τον Ίφιτο Πατρών, ο οποίος επιστρέφει δυνατός από την Α2. Η ΑΕΚ, στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της στην Α1, βρίσκει επίσης μπροστά της αύριο τα Ταταύλα και τον Ίφιτο. Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός συναντά την Κυριακή την άλλοτε μεγάλη αντίπαλό του και πάντοτε υπολογίσιμη ομάδα του Πέρα.

Όσον αφορά στις ομάδες, που κυνηγούν την αποφυγή της καταδικαστικής τελευταίας θέσης ή των μπαράζ για την παραμονή, δείχνουν από τώρα κρίσιμοι οι αγώνες του Άρη Νικαίας με την Πεύκη και τη Φιλία Ορεστιάδας το μεσημέρι του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής αντίστοιχα. Πριν δούμε τις συναντήσεις ανά αγωνιστική να σημειώσουμε μία ακόμα καλή εξέλιξη για την αίγλη του πρωταθλήματος:

Στην ιστοσελίδα, με την οποία συνεργάζεται από πρόπερσι για τις διοργανώσεις της η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., θα υπάρχει από το Σ.Ε.Φ. έγκαιρη ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Α1. Μόλις τελειώνουν τα ματς και πηγαίνουν τα φύλλα αγώνα στη γραμματεία θα καταχωρούνται τα αποτελέσματα στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 και την ενότητα της Α1 ανδρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου διημέρου:

Το Σάββατο στις 11.00:

Γ.Σ. Φιλία-Ορεστιάδας-Παναθηναϊκός
Α.Ο. Ταταύλα-ΑΕΚ
Α.Ο. Πεύκης-Ο.Α. Χανίων
Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-Α.Σ. Πέρα Αθηνών
Ολυμπιακός-Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας

Το Σάββατο στις 14.00:

Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός
Α.Σ. Πέρα-Ο.Α. Χανίων
Άρης Νικαίας-Α.Ο. Πεύκης
Ολυμπιακός-Φιλία Ορεστιάδας
Α.Σ. Ίφιτος Πατρών-ΑΕΚ

Την Κυριακή στις 10.00:

Παναθηναϊκός-Ίφιτος Πατρών
ΑΕΚ-Α.Ο. Πεύκης
Φιλία Ορεστιάδας-Άρης Νικαίας
Α.Ο. Ταταύλα-Ο.Α. Χανίων
Ολυμπιακός-Πέρα Αθηνών