Διαθεσόπουλος: «Πρόκειται περί άθλου»

Eίναι τόσο στενοχωρημένες που νομίζει κανείς ότι ήρθαν τελευταίες», λέει ο πρόεδρος της ΚΟΕ για τα κορίτσια της Εθνικής πόλο.

Διαθεσόπουλος: «Πρόκειται περί άθλου»

Στο ήθος των κοριτσιών της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης στάθηκε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με δηλώσεις που έκανε μετά τις απονομές του 33ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την δεύτερη θέση. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ χαρακτήρισε άθλο την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, το οποίο όπως είπε χαρακτηριτικά είναι «πλατινένιο, αν αναλογιστεί κανείς τς συνθήκες με τις οποίες προετοιμάστηκε η ομάδα αυτή».

«Κάτι πρέπει να κάνω με αυτά τα κορίτσια, γιατί παρότι κατετάγησαν δεύτερες στην Ευρώπη, είναι τόσο στενοχωρημένες που νομίζει κανείς ότι ήρθαν τελευταίες. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, καθώς πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία. Χάσαμε από μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Ολλανδία. Αποκλείσαμε όμως από τον τελικό, ίσως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, την Ισπανία και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας! Θεωρώ ότι αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες με τις οποίες προετοιμάστηκε η ομάδα αυτή, τότε το μετάλλιο δεν είναι αργυρό, αλλά είναι πλατινένιο. Θέλω να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών προετοιμάζεται σε ένα κολυμβητήριο με την παρουσία άλλων δέκα εθνικών ομάδων της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Η ομάδα πρωταγωνίστησε και πήρε το αργυρό μετάλλιο μέσα σε μία αθλητική τραγωδία που βιώνουμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται περί άθλου! Επιπλέον, δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς το γεγονός ότι η ομάδα είναι αρκετά μικρή σε ηλικία και φυσικά μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να διατηρήσει αυτό τον ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ