Βλάχος: «Το βάλαμε στόχο και το οργανώσαμε σωστά - Έχω κορυφαίους αθλητές» (vid)

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι η ομάδα της χρονιάς, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στη διάκριση.

Βλάχος: «Το βάλαμε στόχο και το οργανώσαμε σωστά - Έχω κορυφαίους αθλητές» (vid)


Καλύτερη ομάδα για το 2018 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο. Οι ερυθρόλευκοι επανέλαβαν τον θρίαμβο του 2002 όταν και πάλι είχαν κατακτήσει τον τίτλο, κερδίζοντας την ιταλικά Προρέκο με 9-7.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος μιλώντας κατά την βράβευση τόνισε: “Το 2002 εγώ βρέθηκα σε αυτή τη σκηνή ως βοηθός προπονητή στην ομάδα που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρχε μια περίοδος που δεν πρωταγωνιστήσαμε, αλλά αυτό που άλλαξε είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ονειρευτήκαμε ξανά, το οργανώσαμε σωστά, το βάλαμε στόχο, είχαμε καλό σχεδιασμό και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις για να δυναμώσουμε την ομάδα.

Πριν δύο χρόνια βρεθήκαμε μια ανάσα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, χάσαμε στον τελικό, αλλά είχαμε επιμονή και υπομονή. Με αυτά τα παιδιά είμαι επτά χρόνια μαζί, φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου με μια νίκη στην έδρα του αντιπάλου επί της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας, έχω κορυφαίους αθλητές και είναι επίτευγμα αυτό. Ήταν αναμενόμενο, όλοι το περιμέναμε και το πιστεύαμε”.

Ο Γιάννης Φουντούλης από την πλευράς του δήλωσε πως: “Ο Έλληνας έχει στο dna του το πόλο, εμείς δουλεύαμε γι’ αυτό το όνειρο. έχουμε εξαιρετικό κλίμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο και το 2018 πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον".