Απευθείας στα προημιτελικά η εθνική, 13-10 τη Ρωσία

Tην απευθείας πρόκρισή της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας, εξασφάλισε η εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων.

Απευθείας στα προημιτελικά η εθνική, 13-10 τη Ρωσία

Σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 13-10 της Ρωσίας, έκανε το «3 στα 3» (έχει κάνει το ρεπό του) και «σφράγισε» την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, ανεξάρτητα από την έκβαση του αυριανού (15/5, 13:10) αγώνα με την αδύναμη Κίνα.

Το σημερινό ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 5-5, στην τρίτη περίοδο όμως η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη βελτίωσε την άμυνά της και πέτυχε ένα εντυπωσιακό σερί 5-0 (με 3/3 πέναλτι σε αυτό το διάστημα), «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δήμου με πέντε τέρματα.

Η εθνική, μετά το αυριανό αδιάφορο παιχνίδι με την Κίνα, θα έχει ρεπό την Πέμπτη (16/8) και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Παρασκευής (17/8).

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 5-1, 3-4

Η σύνθεση της εθνικής: Πιοβάν, Αλαμάνος, Αρ. Χαλυβόπουλος 2, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης, Κεχαλάρης, Μπραϊμης 1, Γραμματικός, Ιππ. Χαλυβόπουλος, Πάτερος 1, Παπανικολάου 1, Δήμου 5, Μανθογιάννης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ