Τη Δευτέρα (21/9) η κηδεία του Φώντα Μουδάτσιου

Αύριο Δευτέρα, στον Βύρωνα θα τελεστεί η κηδεία του Φώντα Μουδάτσιου.

Τη Δευτέρα (21/9) η κηδεία του Φώντα Μουδάτσιου

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο χώρος του υγρού στίβου και όχι μόνο με την είδηση πως ο Φώντας Μουδάτσιος πέθανε σε ηλικία 60 ετών από καρδιά την περασμένη Παρασκευή.

Αύριο Δευτέρα στις 13.30 στο κοιμητήριο του Βύρωνα, ο κόσμος του ελληνικού αθλητισμού και της υδατοσφαίρισης θα πει το τελευταίο αντίο στον Φώντα Μουδάτσιο.

Πέθανε ο Φώντας Μουδάτσιος (pic)

O Μουδάτσιος υπήρξε αθλητής του Παναθηναϊκού και του Εθνικού, διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής στην γυναικεία υδατοσφαίριση αλλά και στην ομάδα του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας με τεράστιες επιτυχίες.

Αυγενάκης: Το «αντίο» στον Μουδάτσιο

Κορυφαία φυσικά η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2000 από τη γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας! Το πρώτο μεγάλο τρόπαιο για τη γυναικεία υδατοσφαίριση!

Παράλληλα, ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό (γυναίκες) στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος το 1995!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον θάνατο του Φώντα Μουδάτσιου (pic)

Ήταν σύζυγος της παλιάς πολίστριας του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας, Δήμητρας Ασιλιάν (μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004) και πατέρας ενός παιδιού.