Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τη ΝΕ Πατρών και πέρασε στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός προκρίθηκε πανηγυρικά στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο γυναικών, συντρίβοντας στην Πάτρα τη ΝΕ Πατρών με 22-5.

Ο Ολυμπιακός «βύθισε» τη ΝΕ Πατρών και πέρασε στο final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στις γυναίκες θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός στις 15-16 Φεβρουαρίου. Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη συνέτριψαν 25-5 στην Πάτρα τη τοπική ΝΕΠ, προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τετράδα της διοργάνωσης και θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν το τρόπαιο που κατέκτησαν πέρσι στο Καρπενήσι.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας ήταν σοβαρές από το πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκαν 8-1 ενώ το ημίχρονο τις βρήκε μπροστά με 15-3. Τα πάντα είχαν κριθεί με τον κόουτς Χάρη Παυλίδη να βρίσκει την ευκαιρία και να δοκιμάζει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του στο τελευταίο ματς για το 2018.

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 2-7, 2-4, 0-3


ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινέμογλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ. 1, Πετάση 1, Πασσά, Μόργκαν, Μπιτσάκου 1, Μανέτα Σ. 1, Λυκοθανάση

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 5, Έγκενς 3, Ελευθεριάδου, Παπαναστασίου Δ., Κανετίδου 2, Φουντωτού 1, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 1, Πλευρίτου Β. 3, Κωνσταντοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Δουρέκα