Πρώτη «ναυμαχία» στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος (18/30, ΕΡΤ 2). Στις τρεις νίκες κρίνεται η σειρά των τελικών. 

Πρώτη «ναυμαχία» στον Πειραιά

Το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, θέλει να πραγματοποιήσει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τρίτη (22/5) στις 18:30 (ΕΡΤ2) την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον 1ο τελικό των πλέι οφ της Α1 που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει την νίκη και να πάει την Πέμπτη (24/5) στο Λαιμό για να κάνει το 2-0. Ο τρίτος τελικός της σειράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου (17:30) στο Παπαστράτειο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αρχίζει η σειρά των τελικών και είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι. Είναι ένας από τους στόχους μας τη φετινή σεζόν και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε την πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειαζόμαστε. Φυσικά και θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Μας δίνει πάντα δύναμη και ώθηση όταν είναι στο πλευρό μας. Θέλουμε να γεμίσει το κολυμβητήριο».

Στην αναμέτρηση με την Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.