Η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»!

 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα δώσει και πάλι επίσημο ματς στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» ύστερα από περίπου έξι μήνες!

Η μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»!

Στις 26 Μαΐου, ο Ολυμπιακός στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά επικράτησε 8-5 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα αήττητος. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου λίγες ημέρες μετά, σήκωσαν το Τσάμπιονς Λιγκ στη Γένοβα αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει επίσημο αγώνα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». Περίπου έξι μήνες μετά η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπης, επιτέλους θα δώσει επίσημο παιχνίδι στο...σπίτι της.

Όσο κι ακούγεται απίστευτο είναι πέρα για πέρα ελληνικό. Το «Πέτρος Καπαγέρωφ» όπως είναι γνωστό άνοιξε αλλά ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη (7/11) έπαιξε στο Ρέστειο με το Π. Φάληρο ενώ το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω του αγώνα της εθνικής μας με αντίπαλο την Ολλανδία αύριο στον Πειραιά.

Την Τετάρτη με αντίπαλο τον Υδραϊκό

Έτσι η επίσημη επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης στο κλειστό του Πειραιά είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (14/11) στις 19.30 (αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00) με αντίπαλο τον Υδραϊκό. Την περασμένη Τετάρτη είχαμε τα παιχνίδια για την 4η αγωνιστική αλλά μια εβδομάδα μετά ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Υδραϊκό για την 7η αγωνιστική. Αυτό συμβαίνει γιατί στις 1/12 που είναι προγραμματισμένη η 7η στροφή του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός είναι αδύνατο να κοντραριστεί με τους νησιώτες του Δημήτρη Κραβαρίτη καθώς στις 30 του μήνα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Σούπερ Καπ κόντρα στη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη. Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκε για την Τετάρτη (14/11).

Δυο ματς σε 24 ώρες!

Το φοβερό είναι πως οι αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού που είναι διεθνείς, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν δυο αγώνες σε διάστημα 24 ωρών! Το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα του Υδραϊκού, Κώστα Φλέγκα.

Η ουσία είναι πως αύριο Τρίτη στις 20.00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Ελλάδα – Ολλανδία για την προκριματική φάση του World League στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» ενώ την επόμενη στις 19.30 θα ξεκινήσει το Ολυμπιακός – Υδραϊκός, στο ίδιο κολυμβητήριο. Οι πολίστες που θα δώσουν δυο αγώνες σε διάστημα 24 ωρών είναι οι Κώστας Φλέγκας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Γούνας. Ο πρώτος παίζει στον Υδραϊκό και οι άλλοι επτά στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.