Ελλείψει προπονητή αναβλήθηκε η παρουσίαση στον Απόλλωνα

Το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Μάκη Χάβο και η συνεχιζόμενη αναζήτηση τεχνικού ανέβαλε τη σημερινή παρουσίαση.

Ελλείψει προπονητή αναβλήθηκε η παρουσίαση στον Απόλλωνα

Παρουσίαση προπονητή και όχι μόνο είχε προγραμματίσει για σήμερα η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Προπονητής όμως δεν υπάρχει και όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η παρουσίαση αναβλήθηκε.

Το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Μάκη Χάβο οδήγησε στην αναβολή την ώρα που συνεχίζεται από την πλευρά της διοίκησης του Απόλλωνα, η αναζήτηση νέου τεχνικού.

Πλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες έχουν στραφεί στις περιπτώσεις ξένων προπονητών που έχουν προταθεί και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει συμφωνία.

Νεότερα αναμένονται και για την περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη καθώς στη διάρκεια της παρουσίασης -που τελικά- αναβλήθηκε επρόκειτο να γίνει γνωστό σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του που εκτός απροόπτου θα είναι η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση για την αναβολή της παρουσίασης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση στα γραφεία της ομάδας αναβάλλεται. Για τη νέα ημερομηνία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».