Mαρτίνς για τον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, αφιέρωσε το "διπλό" στον Σεμέδο και επεσήμανε πως κανείς στην ομάδα δεν εγκαταλείπει το καράβι. 

Mαρτίνς για τον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη των Πειραιωτών επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα: «Πρώτα απ’ όλα αφιερώνω τη νίκη στον Σεμέδο που έχασε την Παρασκευή το πρωί τη νονά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. Είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, ότι κι αν μας συμβαίνει κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι.

Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από τη διακοπή για τον κορονοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε».