Αγοράζει τα δικαιώματα του Λιβάγια η ΑΕΚ

 Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν τη Λας Πάλμας πως θα καταβάλουν την οψιόν του 1.800.000 ευρώ προκειμένου να διατηρήσουν τον Κροάτη στα Σπάτα. Νέο τριετές συμβόλαιο ετοιμάζεται στον 25χρονο.

Αγοράζει τα δικαιώματα του Λιβάγια η ΑΕΚ

Όλα φανερώνουν πως ο Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα» και τη νέα χρονιά και ειδικότερα έως το 2021 καθώς το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί για τρία χρόνια. Απομένουν τα διαδικαστικά, που αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος της εβδομάδας.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε σήμερα (21/5) τη διοίκηση της Λας Πάλμας πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε από το περασμένο καλοκαίρι και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στα Σπάτα. Έκανε δηλαδή γνωστό η «Ένωση» στους Ισπανούς πως θα καταβάλει το 1.800.000 ευρώ της ρήτρας.

Αυτό σημαίνει πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα» ενώ όπως προαναφέραμε το νέο του συμβόλαιο θα είναι τριετίας με ετήσιες απολαβές περί των 700.000 ευρώ.

Για την εφετινή σεζόν η ΑΕΚ είχε πληρώσει ενοίκιο 200.000 ευρώ στους Ισπανούς προκειμένου να αξιοποιήσει ως δανεικό τον παίκτη.

Τέλος, έχει την αξία του να σημειωθεί πως η ρήτρα που θα υπάρχει στο νέο συμβόλαιο του Λιβάγια είναι ήδη συμφωνημένη μεταξύ του Κροάτη και της ΠΑΕ και ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ!

Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων που αν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή αναμένονται άμεσα.