La Razon: «Ο Σα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την Ατλέτικο»

Ένα ακόμη δημοσίευμα στην Ισπανία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα.

La Razon: «Ο Σα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την Ατλέτικο»

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που αναφέρονται στον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού.

Σήμερα Δευτέρα, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη από την Ισπανία που κάνει λόγο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που κοιτάζει «ζεστά» τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Μέντες βλέπει τον «επόμενο Ποντένσε» στο πρόσωπο του Σα!

Η ισπανική εφημερίδα La Razon, με δημοσίευμά της, υποστηρίζει πως στη Μαδρίτη θέλουν τον Ζοσέ Σα έτσι ώστε να κάνει «δίδυμο» με τον εξαιρετικό Γιαν Όμπλακ.

Μάλιστα οι Ισπανοί στέκονται στο γεγονός πως ο 32χρονος τερματοφύλακας Αντόνιο Αντάν, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπέτις το 2018 αλλά μέχρι τώρα δεν έχει χρόνο συμμετοχής, δεν θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ζοσέ Σα: Το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπέτις και η απειλή της Premier League

«Ο Αντάν δεν φαίνεται να θέλει να ανανεώσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα φύγει στο τέλος της σεζόν με μηδενικό κόστος, με συνέπεια να αρχίσει η αναζήτηση ενός ποιοτικού τερματοφύλακα που μπορεί να υποστηρίξει τον Γιαν Όμπλακ» αναφέρει αρχικά το Ισπανικό δημοσίευμα.

Ολυμπιακός: Στο… κόλπο για τον Σα και η Γουέστ Χαμ!

«Ο Ζοσέ Σα, Πορτογάλος διεθνής που έχει ήδη συσχετιστεί με τον Μπετίς, είναι ένας από του υποψήφιους, μιας και έχει εντυπωσιάσει τους ροχιμπλάνκος με τις εμφανίσεις του. Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 38 από τα 72 παιχνίδια, δεχόμενος μόνο 49 γκολ» καταλήγει η Ισπανική εφημερίδα La Razon για τον Ζοσέ Σα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Να σημειώσουμε πως για τον Σα, εκτός φυσικά από την Ατλετικό, τις τελευταίες ημέρες έχει γραφτεί για ενδιαφέρον των Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας, Γουλβς, Πόρτο.

Ολυμπιακός: Η Μπέτις παρακολουθεί τον Σα

Για την ώρα είναι μόνο δημοσιεύματα και τίποτε περισσότερο, καθώς τόσο η πλευρά του Σα, όσο και ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τα περί Ατλέτικο.

Όπως δεν γνωρίζουν και για την Πόρτο. Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Σα είναι η ιδανική επιλογή για να αποτελέσει τον «άσο» των «δράκων» την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Στο… μάτι της Premier League ο Ζοσέ Σα