Καμία «ενόχληση» για Φορτούνη

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας ήρθε στην Ελλάδα, οι Τούρκοι ξαναέγραψαν για ενδιαφέρον των «μαυραετών» προς το πρόσωπο του Κώστα, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Καμία «ενόχληση» για Φορτούνη

Είναι μία ιστορία ενός έτους και… βάλε. Από τον Απρίλιο του 2017 είχε πρωτακουστεί ότι η Μπεσίκτας έχει βάλει στο «σημάδι» τον Κώστα Φορτούνη. Πέρσι όμως πρώτος ο διεθνής άσος διέρρεε προς τα έξω ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του τουρκικού πρωταθλήματος. Αφήστε δε που δεν το συζητούσε καν και ο Ολυμπιακός να πωληθεί ο παίκτης…

Φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να νιώθει σίγουρος για το ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Φορτούνης χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν έρθει μία καλή πρόταση, ο παίκτης δεν θα παραχωρηθεί.

Οι Τούρκοι ξαναέγραψαν για την Μπεσίκτας. Με αφορμή την παρουσία του προέδρου της Φικρέτ Ορμάν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου, δεν ήθελαν και πολύ οι γείτονες για να ανοίξουν έναν νέο κύκλο σεναρίων γύρω από την Μπεσίκτας και τον Έλληνα άσο.

Το ότι οι «μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης έχουν στην ατζέντα τους τον Φορτούνη ως αντι-Ταλίσκα, είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το ερώτημα είναι σε ποια θέση βρίσκεται ο Κώστας στις προτιμήσεις του Σενιόλ Γκιουνές.

Αυτό που ισχύει τη δεδομένη στιγμή είναι ότι η Μπεσίκτας δεν έχει κάνει κάποια κίνηση προς την πλευρά του Ολυμπιακό. Κι αυτό προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη το τουρκικό πρωτάθλημα. Απομένει άλλη μία αγωνιστική.

Ίσως από την παραπάνω εβδομάδα να έχουμε να πούμε περισσότερα για την Μπεσίκτας και το ενδιαφέρον της για τον Φορτούνη. Πρωτίστως βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν και οι Τούρκοι το θέμα με τον Ταλίσκα. Κι αν αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, κάτι το οποίο μοιάζει ως το πιο πιθανό, τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη θέση που κατέχει ο Φορτούνης στη λίστα του Γκιουνές.