Αμπέλ Φερέιρα: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός...»

Στην ομολογία ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ προχώρησε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» Άμπελ Φερέιρα.

Αμπέλ Φερέιρα: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός...»

Στην παραδοχή ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος προέβη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, μιλώντας στην κάμερα της «ΝΟVA».

Ο Πορτογάλος στάθηκε, αρχικά, στην ποιότητα του αγώνα και κατόπιν στο τακτικό κομμάτι και την στόχευση του αντιπάλου:

«Έγινε ένα πολύ καλό ματς από τις δύο ομάδες. Όποιος είδε το ματς, είδε καλό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε αρκετά καλά, ίσως να είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη μας. Εμείς είχαμε, όμως, πρώτοι ευκαιρίες Δεν μπορεί να περιμένεις σε ένα μεγάλο ματς να έχεις πολλές ευκαιρίες. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα, αντίθετα με τους αντιπάλους μας...

Φέρθηκαν πιο έξυπνα και στόχευσαν στο αριστερό μας στόπερ τον Βαρέλα που δεν έχει συνηθίσει να παίζει εκεί καθότι δεξιός στόπερ ενώ έκλεισαν και τον Γιαννούλη και μας δυσκόλεψαν πολύ, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη μας. Ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερος και πρέπει να το παραδεχτούμε».

Εν κατακλείδι, έστρεψε το βλέμμα του στο προσεχές ματς με το «τριφύλλι»: «Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη...»