Δώνης: «Γινόμαστε... κανονική ομάδα!»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξήρε τις προσπάθειες των παικτών κι υπογράμμισε την βελτίωση της ομάδας του στους 19 μήνες που είναι στο «τιμόνι» της

Δώνης: «Γινόμαστε... κανονική ομάδα!»

Με τις «δάφνες» του νικητή νωπές παρουσιάστηκε στην κάμερα της «ΝΟVA» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης.

Ο οποίος στάθηκε κυρίως στην βελτίωση της ομάδας του και τη δουλειά που γίνεται επί των ημερών του:

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξη της ομάδας. Είμαστε ένα γκρουπ που είμαστε μαζί 19 μήνες και δουλεύουμε σκληρά.

Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας όπως και το να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα και να φέρνουμε καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την ομάδα. Πλέον έχουμε μπροστά μας μια άλλη πρόκληση στο Κύπελλο κόντρα στην ίδια ομάδα. Η οποία είναι ποιοτική, αλλά την παίξαμε στα ίσα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Χαίρομαι που κοντεύουν τα όρια τους και τα ξεπερνάνε...»

Όσο για το αν η ομάδα του επιστρέφει στην ...κανονικότητα είπε: «Αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε μια ομάδα σοβαρή, με συνοχή, κανονική, που σιγά - σιγά θα βάζει μεγαλύτερους στόχους...»