Ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: «Ζητάμε συγγνώμη, έπρεπε να πάρουμε το ματς»

Σκασμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν πήραν τη νίκη και ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο.

Ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: «Ζητάμε συγγνώμη, έπρεπε να πάρουμε το  ματς»

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Μαρούσι και μετά το τέλος του αγώνα ήταν σκασμένοι. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν αμίλητοι στα αποδυτήρια του Σταδίου.

Πέδρο Μαρτίνς: «To πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος - Χαρούμενος αν ο Ποντένσε μείνει...»

Αυτό που έλεγαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν ότι «είναι απαράδεκτο να μην κερδίζουμε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε με μία κατώτερη ομάδα και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν γίνεται να μην κερδίζουμε αυτό το ματς», έλεγαν οι Πειραιώτες πριν αναχωρήσουν από το Μαρούσι.

Κριτική παικτών Ολυμπιακού: «Όργωσε» το ΟΑΚΑ ο Καμαρά

Επίσης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τόνιζαν πως ζητάνε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδα. «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Ξέρουμε πως έπρεπε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι και είναι ανεπίτρεπτο να μη νικάμε», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0: Αν δεν σκοράρεις...

Άπαντες ήταν σκασμένοι και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έληξε αυτό το ματς 0-0. Εκεί που στέκονταν όλοι στις συζητήσεις τους ήταν ότι ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».