Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μπράγκα για τον Χασάν - Στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Οι Πορτογάλοι έχουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Μπράγκα για την επιστροφή του Αχμέντ Χασάν στην Ελλάδα. Στην Αθήνα ο Αιγύπτιος για τις υπογραφές.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μπράγκα για τον Χασάν - Στην Αθήνα ο Αιγύπτιος

Τελειωμένη είναι η επιστροφή του ο Αχμέντ Χασάν. Το όνομα του Αιγύπτιου επιθετικού βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα εδώ κι αρκετό καιρό, όμως, οι συνθήκες ωρίμασαν και ο παίκτης θα φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 26χρονος επιθετικός βρήκε χρόνο συμμετοχής στη Μπράγκα και οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο προκειμένου ο παίκτης να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ο ίδιος ποτέ δεν είχε κρύψει ότι θέλει σαν… τρελός να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Από την Πορτογαλία προκύπτουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μπράγκα. Το ρεπορτάζ της «O Jogo» δίνει λεπτομέρειες για το πώς οι δύο ομάδες τα βρήκαν προκειμένου ο παίκτης να γυρίσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη Μπράγκα για το δανεισμό του παίκτη έως το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει οψιόν αγοράς που θα έχουν δικαίωμα να την ενεργοποιήσουν οι «ερυθρόλευκοι» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, βέβαια, πως το συμβόλαιο του Χασάν με τη Μπράγκα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και οι δύο ομάδες σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιβηρική τα έχουν βρει για δανεισμό του παίκτη. Η οψιόν αγοράς που θα έχει μπει θα είναι σαφώς πολύ χαμηλότερη σε σχέση με εκείνη που υπήρχε το περασμένο καλοκαίρι και η οποία άγγιζε τα 4,5 εκατ. ευρώ. Λέγεται πως η οψιόν θα είναι ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται στη χώρα μας και μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πως ήρθε την Παρασκευή το βράδυ. Ο Χασάν λόγω της επέμβασης στην οποία έχει υποβληθεί αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Τι γίνεται με Χασάν και Ολυμπιακό

Χασάν: Φεύγει από την Μπράγκα, τον θέλει (και) η Μπρίστολ Σίτι

«Ανεβαίνει» ο Χασάν για τον Ολυμπιακό

Oλυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά - Χασάν, Καρβάλιο στο προσκήνιο