Άρωμα Ευρώπης ξανά στην Τρίπολη! (vid)

Ο Αστέρας κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 2-0 και «καπάρωσε» την πέμπτη θέση της βαθμολογίας που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Άρωμα Ευρώπης ξανά στην Τρίπολη! (vid)

Η ομάδα της Τρίπολης γιορτάζει την έξοδό της στην Ευρώπη! Οι Αρκάδες δε συνάντησαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο Αγρίνιο και κατάφεραν να βγουν πέμπτοι και να «κλέψουν» το ευρωπαϊκό εισιτήριο από την Ξάνθη η οποία δεν αγωνίστηκε στη Λεωφόρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής η οποία αποτέλεσε αφορμή για να διακοπεί ο αγώνας της κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας ήταν σκληρός, αφού ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έβγαλε συνολικά 7 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι πήγαν το παιχνίδι στη δύναμη έχοντας μείνει πίσω στο σκορ από το 16ο λεπτό, όταν και ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν τις καλές στιγμές τους στον αγώνα, όμως τελικά ο Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του ρυθμού και την υπεροχή στην κυκλοφορία της μπάλας και ευτύχησε να σκοράρει και πάλι, με τον Μανιά να διαμορφώνει στο 79’ το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα!

Αυτή θα είναι η Πέμπτη φορά που η ομάδα της Τρίπολης θα παίξει στην Ευρώπη. Ο Αστέρας απουσίασε για δύο χρόνια από τα προκριματικά του Europa League, όμως πλέον θα ξεκουραστεί λίγες μέρες και έπειτα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του προκειμένου να είναι έτοιμος για τον β’ γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης.

Η Μικρογραφία


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2

Γήπεδο: Αγρίνιο
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Γκολ: 24′ Ιγκλέσιας, 78′ Μανιάς
Κίτρινες: Χαντάκιας, Άργκους, Μπεχαράνο, Μοράρ / Τόνσο, Ιγκλέσιας, Μανιάς
Κόκκινες: 90’+3′ Μοράρ

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μπεχαράνο (82′ Βακράκος), Τσοκάνης, Ρότσα, Χαντάκιας (72′ Βασιλούδης), Μαρινάκης, Μοράρ, Άργκους (62′ Μιχάι)

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τόνσο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μανιάς (90’+2′ Δουβίκας), Τσιλιανίδης (75′ Ντουντού), Καλτσάς (86′ Ισνάλντο)

Δείτε τα highlights του αγώνα ΕΔΩ