Η κριτική των παικτών: Και οι 14 ήταν υπέροχοι

Καταπληκτικό ματς απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τη διαφορά έκαναν οι Ελ Αραμπί, Μασούρας, Σουντανί.

Η κριτική των παικτών: Και οι 14 ήταν υπέροχοι

ΣΑ: Θεατής ήταν ο Πορτογάλος γκολκίπερ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε μία περίπτωση που χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο μέρος σε εκείνο το τετ α τετ με τον Μπαράλες την έκανε καλά τη δουλειά του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ και αμυντικά δεν είχε πολλά θέματα. Ο Νορβηγός έκανε μία αρκετά καλή και γεμάτη εμφάνιση στο παιχνίδι με τους Αρκάδες και πολλά ανεβάσματα, αλλά και πάλι του έλειψε η ασίστ.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν είχε πίεση η άμυνα του Ολυμπιακού, όμως, ο Πορτογάλος σε 1-2 περιπτώσεις έδειξε και πάλι υπερβολική σιγουριά με αποτέλεσμα να φλερτάρει με το λάθος.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το λάθος που κάνει στο πρώτο ημίχρονο και ο Μπαράλες βγαίνει μόνος απέναντι από τον Σα πρέπει να είναι και το πρώτο του από τότε που μπήκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Αβραάμ δεν είχε μεγάλη πίεση στην αναμέτρηση με τον Αστέρα και γενικά είχε ελάχιστη δουλειά.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Καταπληκτικό ματς και στην Αρκαδία από τον Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακ παίζει με σταθερά εξαιρετική απόδοση από το ξεκίνημα της σεζόν και ο κόσμος τον αποθέωσε στην Τρίπολη. «Ξυράφι» όλες του οι σέντρες και με τον Αστέρα και συνεχίσει ακάθεκτος σε κάθε ματς.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Φυσικά και δεν μπορεί να κριθεί σε ένα ματς που έπαιξε για 13 λεπτά και βγήκε εξαιτίας του εγκληματικού τάκλιν του Πασαλίδη. Η αγωνία όλων είναι ο Βραζιλιάνος να λείψει το λιγότερο δυνατό διάστημα.

ΚΑΜΑΡΑ: Στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Πίεσε σωστά, έκλεψε μπάλες και από τα πόδια του έχουν ξεκινήσει κάποια από τα γκολ του Ολυμπιακού. Μία αρκετά καλή εμφάνιση από τον Αφρικανό.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ποντένσε στα 37 λεπτά που αγωνίστηκε. Τελείωσε σωστά το τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο και παρά τον τραυματισμό του συνέχισε με την ίδια ένταση.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ακόμα ένα εξαιρετικό ματς από τον Μασούρα που φαίνεται πως είναι σε φόρμα. Για πρώτη φορά στην καριέρα του έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς και έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και στο τακτικό κομμάτι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Τρομερό ματς από τον Μαροκινό, ίσως το καλύτερο του. Έχει κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Έχει βάλει δύο γκολ, έχει δημιουργήσει, γύριζε και έκλεβε κι έφτιαχνε φάσεις. Τα πάντα έχει κάνει στο γήπεδο ο άνθρωπος που έχει το γκολ στο… τσεπάκι.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Εξαιρετικό ματς και από τον Αλγερινό, ο οποίος έχει τρεις ασίστ στο ενεργητικό του. Ο Σουντανί σε ακόμα μία αναμέτρηση που έπαιξε από την αρχή έδωσε πολύτιμες βοήθειες και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ο Κρητικός χαφ πέρασε στο γήπεδο για να αντικαταστήσει τον άτυχο Γκιγιέρμε. Ο «Μπούχα» αν και κουρασμένος, αν και με πρόβλημα τραυματισμού έκανε ένα εξαιρετικό ματς και μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ που του το στέρησε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Στο 37’ του αγώνα πέρασε στο γήπεδο ο Σέρβος και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Έβγαλε μία ασίστ για τον Ελ Αραμπί και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα είχε σκοράρει. Στο πρώτο ημίχρονο ο Λάζαρ ήταν πολύ καλός, αλλά στην επανάληψη έπεσε όπως και όλη η ομάδα.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Ισπανός επιθετικός πήρε χρόνο στο ματς μπαίνοντας στο γήπεδο στο 65’. Είχε και αυτός 1-2 καλές ενέργειες παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός είχε πέσει.