Τα δύο σημεία - κλειδιά στο πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, υπάρχουν δύο περίοδοι στις οποίες είναι πολύ πιθανόν να κριθούν τα πάντα. 

Τα δύο σημεία - κλειδιά στο πρόγραμμα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Γνωστοποιήθηκε και επισήμως το πρόγραμμα της Super League 1 έως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αν ρίξουμε μία ματιά, τότε θα δούμε ότι υπάρχουν δύο περίοδοι–κλειδιά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το πώς θα διαμορφωθεί η βαθμολογία στα πλέι οφ.

Το πρώτο φυσικά είναι το… προφανές.

Το διάστημα όπου ο Ολυμπιακός θα δίνει τη «μάχη» του στους «32» του Europa League, ενδιάμεσα θα ταξιδέψει στην Τούμπα. Στις 20 Φεβρουαρίου θα δώσει το εντός έδρας παιχνίδι για την Ευρώπη, στις 23 θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ και στις 27 νέο ταξίδι για τη ρεβάνς του Europa.

Το δεύτερο σημείο–κλειδί όπου θα δείξει πολλά έχει να κάνει με το διάστημα 19-26 Ιανουαρίου.

Στις 19 του επόμενου μήνα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Τρεις μέρες μετά (ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική) ο Ολυμπιακός πάει στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ στη Λαμία.

Στις 26 του μηνός ο Ολυμπιακός θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο.

Φυσικά υπάρχει με το «καλημέρα» του 2020 το Άρης – ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (χωρίς κόσμο), αλλά όποια αποτελέσματα και αν έρθουν στη 17η αγωνιστική θα είναι πολύ κρίσιμο το διάστημα 19-26 Ιανουαρίου, όπως φυσικά και ο αγώνας των δύο «μονομάχων» του τίτλου στην Τούμπα.