Μπορεί να είναι και τυχαίο!

Μια ματιά στα αποτελέσματα των τελευταίων ετών στα ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ και σε εκείνα της ακριτικής ομάδας με τον Ολυμπιακό οδηγεί σε συμπεράσματα που μπορεί να είναι και... συμπτώσεις.

Μπορεί να είναι και τυχαίο!

Μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Απλά να έχει τύχει. Και να μην έχει την παραμικρή σχέση με όσα συμβαίνουν και καταγγέλλονται. Απλά ρίξαμε μια ματιά και σας θυμίζουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών στα παιχνίδια της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό. Προσέξτε:

Την τελευταία τριετία έχουν συμβεί τα εξής στο γήπεδο της ομάδας από την Θράκη:

Πρόπερσι (2017-18): Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1. Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3, αλλά και Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1.

Πέρυσι (2018-19): Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1 για το πρωτάθλημα και Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0 για το Κύπελλο. Ξάνθη-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα 1-2.

Φέτος (2019-20): Ξάνθη- Ολυμπιακός 0-0. Αλλά και ΑΕΚ-Ξάνθη 1-2.

Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, έχει να νικήσει στα «Πηγάδια» στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του εκεί! Πάει να γίνει, δηλαδή, αυτό το γήπεδο η χειρότερη έδρα για τους Πειραιώτες από κάθε άλλη στη Σούπερ Λίγκα. Ο δε ΠΑΟΚ έχει περάσει και τα δύο τελευταία χρόνια με νίκες.

Προσέξτε τα δύο προηγούμενα χρόνια:

2016-17: Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0 και Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2

2015-16: Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-1 και Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-3. Αλλά και ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0.

Επαναλαμβάνω. Μπορεί και να είναι τυχαίο και να μην έχει να κάνει στο παραμικρό με όσα συγκλονίζουν βάσει στοιχείων το ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διήμερο. Απλά μια αναδρομή κάνουμε εδώ...

Και κάτι... άσχετο, αλλά έχει την πλάκα του. Το ρόστερ της Ξάνθης για τη φετινή σεζόν κοστολογείται με βάση το transferktmarkt λίγο πάνω από τα... 10 εκατ. ευρώ!