Βλέπει ΠΑΟ και σκοράρει ο Ιντέγε με κόκκινη και κίτρινη φανέλα (vids)

Ο Νιγηριανός πέτυχε το πρώτο του γκολ  στη Super League μετά από 946 ημέρες.

Βλέπει ΠΑΟ και σκοράρει ο Ιντέγε με κόκκινη και κίτρινη φανέλα (vids)

Έσπασε το ρόδι ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Νιγηριανός επιθετικός επέστρεψε στη Super League 1 και έβαλε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα έπειτα από 946 ημέρες.

Η τελευταία φορά που είχε βρει δίχτυα ήταν στις 11 Φεβρουαρίου 2017 όταν είχε σκοράρει με τον Ολυμπιακό στο 2-0 επί της Λάρισας. Ο Ιντέγε πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, αφού ήταν κάτι που το είχε μεγάλη ανάγκη από τη στιγμή που πήγε στον Άρη.

Ο Ιντέγε, όμως, δεν σκοράρει για πρώτη φορά κατά του Παναθηναϊκού. Το έχει κάνει ακόμα δύο με την φανέλα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός είχε σκοράρει για πρώτη φορά στις 13 Μαρτίου 2016 όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γκολ είχε βάλει και στις 6 Νοεμβρίου 2016 όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 3-0 του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα γκολ του Μπράουν επί των «πράσινων» δείχνουν και μεγάλο σκορ εις βάρος του «τριφυλλιού». Και ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το γκολ του Ιντέγε με τη φανέλα του Άρη.