Ολυμπιακός: Ανατριχίλα στο Φάληρο (vids)

Μία πολύ όμορφη στιγμή χάρισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο, αφού τίμησε τον μεγαλύτερο σε ηλικία κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.

Ολυμπιακός: Ανατριχίλα στο Φάληρο (vids)

Σε ακόμα μία πολύ ωραία κίνηση προέβη η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες που το τελευταίο διάστημα μας έχουν συνηθίσει στις ευχάριστες εκπλήξεις χθες τίμησαν τον μεγαλύτερο σε ηλικία κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.

Πρόκειται για τον Νίκο Χάσικο, ο οποίος είναι 90 ετών και από το παλιό "Γ. Καραϊσκάκης" είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας. Η πειραϊκή ΠΑΕ ετοίμασε ειδικό αφιέρωμα στον φίλο της ομάδας του Πειραιά στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ο κ. Χάσικος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και μίλησε για μερικά λεπτά με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε. Στη συνέχεια από τα μάτριξ του φαληρικού γηπέδου προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στον Νίκο Χάσικο, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1929.

Τα λόγια του προκάλεσαν ανατριχίλα στον κόσμο που τον καταχειροκρότησε, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε και φανέλα με τον αριθμό "90" από τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ακόμα μία πολύ όμορφη στιγμή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε και το βίντεο απ' όσα συνέβησαν με τον μεγαλύτερο σε ηλικία οπαδό του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης"…

Δείτε και το βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ αφιερωμένο στον κ. Χάσικο