Οι ρεζέρβες του Άγιαξ 6-2 τον ΟΦΗ

Την ήττα με 6-2 από τον Άγιαξ γνώρισε ο ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Ολλανδία. 

Οι ρεζέρβες του Άγιαξ 6-2 τον ΟΦΗ

Την ευκαιρία να δώσει ένα δυναμικό φιλικό είχε ο ΟΦΗ που αντιμετώπισε τον Άγιαξ. Ο «Αίαντας» αν και παρατάχθηκε με τη δεύτερη ενδεκάδα του κατάφερε να νικήσει τους Κρητικούς με το επιβλητικό 6-2.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Χούντελααρ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Λισάντρο Σεμέντο να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από δύο λεπτά. Οι Ολλανδοί όμως διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 26' χάρη σε τέρμα του Ντε Βιτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έκανε το λάθος να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Τσιλιανίδη καθώς ο Άγιαξ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση και μέσα σε δέκα λεπτά καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Ο Πιέρι στο 61' και ο Χούντελααρ στο 62' έκαναν το 4-2 για να έρθει στο 69' ο Ντε Βιτ να κάνει το 502 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σούνε δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (74’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (33’ Μαρινάκης), Κοροβέσης, Νάστος, Γιαννούλης (77’ Σουρνάκης), Σακόρ (77’ Περδίκης), Μεγιάδο, Ναμπί (60’ Φερέιρα), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (60’ Νέιρα(, Σάσι (60’ Μάνος).

Άγιαξ: Κοτάρσκι, Τζ.Τόμπερ (27’ Κ. Τίμπερ), Μαγκαγιάν, Μπότμαν, Πιέριε, Σούνε (82’ Περέιρα), Εκέλενκαμπ (36’ Σίεμ Ντε Γιονγκ - 67’ Τέιλορ), Λαμπιάντ, Ντε Βιτ, Λανγκ, Χούντελααρ.