Αϊντχόφεν - Άρης 3-0: Προδόθηκαν από την κούραση οι «κιτρινόμαυροι»

Την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια γνώρισε ο Άρης καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Αϊντχόφεν.

Αϊντχόφεν - Άρης 3-0: Προδόθηκαν από την κούραση οι «κιτρινόμαυροι»

Οι «κιτρινοινόμαυροι» ηττήθηκαν με 3-0 από την Αϊντχόφεν στο Ούστερχουτ της Ολλανδίας, στο πιο δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσαν μέχρι σήμερα. Το σκορ άνοιξε στο 31' ο Ροζ με αυτογκόλ το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους Θεσσαλονικείς.

Το γκολ της Αϊντχόβεν για το οποίο «φωνάζει» ο Αρης (vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάλεν εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Έμαν και του Κόρχουρτ σκοράροντας για το 2-0. Έξι λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Πιροέ διαμόρφωσε με αριστερό σουτ το τελικό 3-0.

Ο απολογισμός σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους 11 που θα ξεκινήσει απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου, στο πρώτο παιχνίδι για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Να σημειωθεί πως πριν την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς είχαν προηγηθεί οι ήττες με 5-1 από τη Φορτούνα Σιτάρντ και με 3-0 από τη Γάνδη.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Έμαν, Κωνσταντινίδης (85′ Μπαγκαλιάνης), Κόρχουτ (85′ Τσαγκαλίδης), Ροζ (72’ Δεληζήσης), Βέλεθ (72’ Σόουζα), Μπάσα (85′ Μπακούτσης), Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (55’ Ντουάρτε), Τόνσο (70’ Μαρτίνες), Ιντέγε (70’ Γιουνές, 89′ Κλεμέντε).

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ (Φαν Μπόμελ): Ζοέτ (63’ Ρούιτερ), Τίνισεν (63’ Ράμσελαρ), Βίργκεβερ (63’ Τέζε), Λούκασεν (63’ Σόουλας), Ντάμφρις (63’ Ντε Χάας), Χέντριξ (63’ Βέρεθ), Ροζάριο (63’ Σάντιλεκ), Λάμερς (63’ Ιχατάρεν), Μπρούμα (63’ Αμπουκλάλ), Μάλεν (63’ Πιρόε), Μπέργουϊν (63’ Γκάκπο).