Στον Ρέντη, Αβραάμ, Τοροσίδης και Μασούρας (vids)

Παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται σε άδεια οι τρεις Έλληνες επέλεξαν να βρεθούν στο προπονητήριο.

Στον Ρέντη, Αβραάμ, Τοροσίδης και Μασούρας (vids)

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ ξεκίνησε και η άδεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν ξανά στον Ρέντη στις 10 Ιουνίου για να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία. Οι Πειραιώτες μετά από μία γεμάτη σεζόν θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αφού τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι με παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει τις διακοπές με τους ξένους να έχουν φύγει ήδη από τη χώρα μας. Εξαίρεση, ωστόσο, αποτελούν κάποιοι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα οι παλιοσειρές Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκαν στον Ρέντη το πρωί της Τρίτης. Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος επίσης προτίμησε να πάει στο προπονητήριο από το να ξεκινήσει διακοπές. Βέβαια ο τελευταίος έχει και τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα και θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα.

Ο «Τόρο» θυμίζουμε πως ταλαιπωρείται από τραυματισμό με αποτέλεσμα να δουλεύει σκληρά προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Ο Αβραάμ από την άλλη από την πρώτη ημέρα που γύρισε στον Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ο 34χρονος στόπερ θα μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο κι εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να έχει ρόλο.

Οι τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά υπό τις οδηγίες του γυμναστή του Ολυμπιακού, Χρήστου Μουρίκη και οι διακοπές τους θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα από τους υπόλοιπους.