ΠΑΟΚ: Μακριά από την Τούμπα όσοι δεν έχουν εισιτήριο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την σημερινή (21/4) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και αποτρέπει όσους δεν έχουν εισιτήριο να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Μακριά από την Τούμπα όσοι δεν έχουν εισιτήριο

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει φιέστα απόψε (19:00) στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και η ΠΑΕ ενημερώνει τον κόσμο της πως όποιος δεν έχει εισιτήριο, να μην επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο, ενώ θα υπάρχει και γιγαντο-οθόνη στον Λευκό Πύργο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα, πως στον Λευκό Πύργο θα λειτουργήσει γιγαντο-οθόνη τόσο για το ματς, όσο και για εκείνα που θα επακολουθήσουν.

«Εκεί θα είναι και το σημείο συνάντησης του κόσμου με την ομάδα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά! Παρακαλούμε για άλλη μια φορά όσους δεν έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο γήπεδο της Τούμπας, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο και να μη δυσχεράνουν την τέλεση του ιστορικότερου αγώνα των τελευταίων 34 χρόνων! Παρακαλούμε σεβαστείτε την ασφάλεια των θεατών και του γηπέδου. Το μέλλον ξεκίνησε και στο εξής θα δοθούν πολλές τέτοιες ευκαιρίες!».