Βασιλάκη συγγνώμη αλλά δεν χωρούσες στα πρωτοσέλιδα

Μια είδηση που στα περισσότερα πρωτοσέλιδα δεν πέρασε καν στα... ψιλά. 

Βασιλάκη συγγνώμη αλλά δεν χωρούσες στα πρωτοσέλιδα

Μια ματιά όπως κάθε πρωί στα πρωτοσέλιδα. Χθες το βράδυ στριφογύριζε στο μυαλό η εικόνα του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη που δίνει μάχη για τη ζωή. Του Βασίλη που χαμογελούσε χθες το βράδυ και όσοι βρέθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και όσοι είδαν τη σκηνή στην τηλεόραση, το λιγότερο ανατρίχιασαν.

Το χαμόγελο του Βασίλη έμοιαζε με χαμόγελό όλων μας σε μια εποχή που μια χούφτα κάφροι κερδίζουν την προβολή με όσα κάνουν.

Δυστυχώς, στα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων δεν χώρεσαν ο Βασίλης και το χαμόγελό του. Μπορεί να έφταιγε και ο Κούτρης γι' αυτό. Διότι για να χωρέσει αυτό το χαμόγελο έπρεπε κάποιοι να ξεπεράσουν τον οπαδισμό τους -λόγω της παρουσίας του Κούτρη- κι απ' ότι φάνηκε, αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Τι κι αν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος εκθείασε -και μπράβο του- την ενέργεια του Λεονάρντο Κούτρη; Ο οπαδισμός δεν κάμφθηκε ούτε από αυτόν. Μόλις δύο εφημερίδες βρήκαν χώρο για το χαμόγελο του Βασίλη βάζοντας της φωτογραφία του και μόλις μια την είδηση χωρίς φωτογραφία.

Μια μεγάλη συγγνώμη για τον Βασίλη αυτής της φωτογραφίας που δεν χώρεσε: