Οι απαιτήσεις του Σα από τον Ολυμπιακό!

Ένα συμβόλαιο κοντά στα 500 χιλιάρικα τον χρόνο θέλει ο Πορτογάλος γκολκίπερ από τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με τους Ίβηρες.

Οι απαιτήσεις του Σα από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός σιγά-σιγά θα αρχίσει να ολοκληρώνει κάποιες από τις υποθέσεις του το προσεχές διάστημα. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά με τον Ντουρμισάι του Πανιωνίου και με τον Βέλεθ του Άρη, όπως φυσικά και του Ζοσέ Σα που έχει «τραβήξει» από τα Χριστούγεννα και ακόμη ο παίκτης δεν έχει αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το «ντιλ» για τον Σα και πώς ενδέχεται το τελικό ραντεβού ανάμεσα σε Πόρτο και Ολυμπιακό να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά του 26χρονου γκολκίπερ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα «θέλω» του Σα, οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι επιθυμεί ένα συμβόλαιο κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, χρήματα διόλου ευκαταφρόνητα για τερματοφύλακα κιόλας. Ωστόσο, επειδή η εκτίμηση προς το πρόσωπο του Πορτογάλου γκολκίπερ είναι μεγάλη τόσο από τον Μαρτίνς, όσο και από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εφόσον τα βρει ο σύλλογος με την Πόρτο, δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο οι χρηματικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Σύντομα λοιπόν θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με το θέμα του Σα, ο οποίος αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να συνεχίσει και του χρόνου στο λιμάνι, αλλά αυτή τη φορά ως κανονική μεταγραφή και όχι δανεικός από την Πόρτο.