Ο «πενηντάρης» Φορτούνης και η σούπερ σεζόν με τον Ολυμπιακό (pic)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει το πόδι στο γκάζι σε μία σεζόν που είναι εξαιρετική γι’ αυτόν και σπρώχνει τον Ολυμπιακό σε μία σημαντική νίκη.

Ο «πενηντάρης» Φορτούνης και η σούπερ σεζόν με τον Ολυμπιακό (pic)

Τα δύο γκολ που σημείωσε ο Κώστας Φορτούνης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν καθοριστικά και σημαντικά για να δώσουν στην ομάδα του Πειραιά τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Θεσσαλός χαφ πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε σε μία νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός.

Για τον «Φόρτου» αυτά τα γκολ ήταν σημαντικά και γι’ ακόμα έναν λόγο. Με τα δύο που έβαλε κόντρα στην ΑΕΚ έφτασε τα 50 συνολικά στη Super League με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση της καριέρας του και μάλιστα η φετινή σεζόν είναι κοινό μυστικό πως είναι από τις καλύτερες του και μάλιστα θα ξεπεράσει αυτή που είχε κάνει με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο. Ο Φορτούνης και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε δηλώσει πως «απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι πολύ όμορφα».

Φέτος αισθάνεται καλά, αισθάνεται σημαντικός και το σημαντικότερο βρίσκεται σε ένα σύνολο το οποίο αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και τον βοηθάει προκειμένου και αυτός να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο.