ΟΦΗ - Λαμία 1-3: Φίδι κολοβό...

Ο ΟΦΗ έχανε τις δικές του ευκαιρίες, η Λαμία τις έβαζε. Καραμάνος (57’), Τομάς (61’) και Μπερτόλιο (74’) τα γκολ των φιλοξενούμενων. Για τους Κρητικούς, απλά μείωσε ο Σακόρ στο 86’.

ΟΦΗ - Λαμία 1-3: Φίδι κολοβό...

Απολαυστικό ματς έγινε στο «Γεντί Κουλέ» για τον ουδέτερο φίλαθλο καθώς οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, δημιούργησαν εκατέρωθεν πλήθος ευκαιριών, ωστόσο οι μεν τα έβαζαν, οι δε έβλεπαν την εστία σαν… κουμπότρυπα.

Μόνιμο το θέμα της δυστοκίας για την ομάδα του Ηρακλείου στη φετινή περίοδο. Τίποτα δεν της πήγε καλά και απόρροια του εκνευρισμού ήταν η αποβολή του Δεληγιαννίδη στο 81’.

Κομβική για την εξέλιξη του ματς η είσοδος του δημιουργικού χαφ Επστάιν αντί του σέντερ φορ Τσούκαλου και η παράλληλη μετατόπιση του Καραμάνου σε ρόλο «φουνταριστού» για τη Λαμία.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο (75’ Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης, (62’ Σακόρ), Βαζ (67’ Νέιρα), Φερέιρα, Ναμπί, Πέρσον.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Σκόνδρας (λ. τρ. 46’ Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος, Μπερτόλιο (76’ Πίτι), Τσούκαλος (56’ Επστάιν).