Ο Λάζαρος από το νοσοκομείο στη σουίτα του Μαρινάκη - Τι του είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού

Ο 32χρονος εξτρέμ συναντήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λάζαρος από το νοσοκομείο στη σουίτα του Μαρινάκη - Τι του είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου με την ΑΕΚ επισκίασε τον θρίαμβο του Ολυμπιακού. Οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο 32χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Λάζαρος πήγε απευθείας στο θεραπευτήριο Metropolitan όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης τηλεφώνησε στον ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να περάσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» και συγκεκριμένα από τη σουίτα του.

Πράγματι ο ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο φαληρικό γήπεδο και συναντήθηκαν για κάμποση ώρα στη σουίτα του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον ποδοσφαιριστή και γι’ ακόμα μία φορά του ξεκαθάρισε πως όλοι στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει στην καριέρα του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει δείξει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις πως έχει σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών με κάθε τρόπο. Το ίδιο έχει σκοπό να κάνει και με τον Χριστοδουλόπουλο.

Χαρακτηριστικό και το μήνυμα της πειραϊκής ΠΑΕ πριν λίγα λεπτά στα social media που εξέφρασε τη συμπαράσταση της στον διεθνή ποδοσφαιριστή και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λάζαρε, είμαστε κοντά σου, θα γυρίσεις πιο δυνατός».