Φετφατζίδης: «Πρόκληση για μένα ο Άρης»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Άρη.

Φετφατζίδης: «Πρόκληση για μένα ο Άρης»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη, τονίζοντας πως είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού:

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε, ελπίζω και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω και εγώ στον Άρη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα».

Πρόσθεσε πως: «Είναι μια πρόκληση για μένα ο Άρης, είναι κομβικό το σημείο, θεωρώ ότι με δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας, θα συνεχίσουμε έτσι. Είναι πρόκληση για εμένα και την ομάδα».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως υπέγραψε συμβόλαιο μόνο μέχρι το καλοκαίρι:

«Ήταν κατόπιν συζήτησης με τους ανθρώπους μου, θεωρήσαμε ότι είναι σωστό για έξι μήνες και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το μέλλον του στον Άρη:

«Πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να δω και του χρόνου τον Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται πολλά για να πειστεί κανείς να παίξει στον Άρη, είναι πρόκληση για τον κάθε παίκτη».

Σχετικά με το τι θα προσφέρει αγωνιστικά:

«Θα μπορέσω να δημιουργήσω ευκαιρίες στους συμπαίκτες μου και σε μένα, να δώσω φαντασία και γκολ αν μπορέσω. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές καλοί στον Άρη και είναι εντυπωσιασμένοι όλοι στην Ελλάδα με τους παίκτες που έχει ο Άρης».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Δεν είναι σωστή στιγμή να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, δεν θα το ήθελα…».

Αναφορικά με τους νέους του συμπαίκτες:

«Τα σκέφτηκα όλα, τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις. Και ο Ματέο Γκαρσία τα πάει περίφημα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να δώσω κι εγώ τα αναμενόμενα».