Η ΑΕΚ θεωρεί... λάιτ τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ

Τις επίσημες εκθέσεις της Αστυνομίας και του παρατηρητή περιμένουν στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, παρουσιάζονται όμως αισιόδοξοι πως δεν θα κινδυνεύσει η ομάδα με ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Η ΑΕΚ θεωρεί... λάιτ τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ

Με αφορμή τη διαρροή της έκθεσης της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σημειωνόταν πως περιμένουν πρώτα τις επίσημες εκθέσεις της Αστυνομίας και κυρίως του παρατηρητή και κατόπιν θα εκτιμήσουν την κατάσταση, σχετικά με τους κινδύνους τιμωρίας που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ (για τα επεισόδια στα δημοσιογραφικά και έξω από τη θύρα 35).

Πάντως, από τη διοίκηση του «Δικεφάλου» τόνιζαν πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν τα όσα συνέβησαν χθες (3/2), με όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα οποία έφεραν τη γνωστή τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών.

Σημειωνόταν πως ήταν άλλης έντασης τα χθεσινά και δεν αναφέρεται πουθενά στην έκθεση της αστυνομίας τραυματισμός ή σημαντική φθορά, επομένως υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα προκύψει κάποια σημαντική ποινή.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, στην ΑΕΚ περιμένουν τις επίσημες εκθέσεις και έπειτα θα τοποθετηθούν συγκεκριμένα.