Προσφυγή Ολυμπιακού στο διαιτητικό δικαστήριο για το -3

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο κατέθεσε Ολυμπιακός μετά την απόφαση των Εφετών να μην του επιστρέψουν τους 3 βαθμούς της ποινής για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Προσφυγή Ολυμπιακού στο διαιτητικό δικαστήριο για το -3

Μια μόλις ημέρα μετά την απόρριψη της Έφεσης του Ολυμπιακού από την Επιτροπή Εφέσεων, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το αυτονόητο προκειμένου να προστατέψουν τα συμφέροντά τους και κατέθεσε προσφυγή

Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί και το πρωτάθλημα να παιχτεί με ίσους όρους. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει παρά λίγες εβδομάδες από την ημέρα ή καλύτερα τα μαύρα μεσάνυχτα που επεστράφησαν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ και του επετράπη να παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι αποφάσεις τέτοιου τύπου δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ομάδες στη Super League αντιμετωπίζονται με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφυγή σε τρίτο βαθμό, δηλαδή στο διαιτητικό δικαστήριο και για τους βαθμούς του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε πίσω τους 3 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στους «ερυθρόλευκους» για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.