Eπίθεση της Ξάνθης κατά τηλεκριτικού διαιτησίας: «O "βιονικός" κ. Μπαρούφας»

Η Ξάνθη σε ανακοίνωση της αναφέρει πως οι σχέσεις που έχει με τον Ατρόμητο είναι άριστες και πως είναι γελοία τα όσα γράφονται για εύνοια από τη διαιτησία.

Eπίθεση της Ξάνθης κατά τηλεκριτικού διαιτησίας: «O "βιονικός" κ. Μπαρούφας»

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα γράφονται για εύνοια της από τη διαιτησία εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, ενώ τονίζει πως οι σχέσεις της με την ομάδα του Ατρομήτου ήταν και παραμένουν άριστες. Στη συνέχεια χαρακτήρισαν γελοία τα όσα γράφονται περί εύνοιας της ομάδας από την διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

1. «Οι σχέσεις μας με την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ είναι διαχρονικά άριστες και αυτό έχει να κάνει με τις αρχές που πρεσβεύουν οι δύο ομάδες και τουλάχιστον από την πλευρά μας δεν πρόκειται να διαρραγούν από την ύπαρξη ή μη ενός πέναλτι.

2. Αγγίζει το «γελοίο» να εμφανίζεται η Ξάνθη ευνοούμενη από διαιτησίες. Θα πρέπει αυτό να γραφεί στο Βιβλίο Guinness.

3. O «βιονικός» κ. Μπαρούφας ας κάνει ένα interview με τον κ. Castro να του εξηγήσει ο ποδοσφαιριστής πως ένας σέντερ φορ που έχει πάρει σώμα από τον τελευταίο αμυντικό με φάτσα το τέρμα ΕΠΙΛΕΓΕΙ να χτυπήσει τα δύο πόδια μεταξύ τους και να πέσει κάτω και να του εξηγήσει την τεχνική αυτή πόσες ώρες την ημέρα την εξασκεί και να την διδάσκουν από ‘δω και στο εξής στις σχολές των σέντερ φορ. Κάποιο μέλος του σώματος του αμυντικού, το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του, το δαχτυλάκι του χεριού του, το γόνατο του ή το τζελ στο μαλλί του πιθανόν να ακούμπησε το «ποδαράκι» του Castro κι έτσι το ένα πόδι να χτύπησε στο άλλο και εν συνεχεία και τα δύο πόδια μαζί το κεφάλι του κ. Μπαρούφα

4. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια επί της οθόνης τις επόμενες αγωνιστικές


ΤΕΛΟΣ

ΥΓ: Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και όσους είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση, ότι κανένας παίκτης, ούτε ο εμπλεκόμενος αμυντικός δεν διαμαρτυρήθηκαν προς τους διαιτητές για το πέναλτι που δόθηκε».